Min väns hemsida imponerar

Min bästa vän startade ett företag för ett år sedan, och det har minst sagt varit ett år fyllt av hårt arbete, och sedan kom det här med Corona och gjorde att det blev riktigt tufft. Trots allt så har ändå företaget gått runt, Häromdagen såg jag när jag googlade, att min vän hade skaffat en hemsida, en riktigt snygg och tydligt informativ hemsida. Han berättade att det var företaget Adsearch som hjälpt honom med en hemsida i Borås, och här kan ni läsa vidare, ni som är intresserade av att få veta mer om Adsearch. Jag kan verkligen inget om hemsidor och fastnade som jag sa till er nyss för den snygga designen, men så avslöjade min vän att det döljer sig en hel del annat i dessa hemsidor som visst ska vara bra för att få en högre placering på sökmotorerna, Google framför allt. Jobevars, min vän avslöjade att hans hemsida inte bra är snygg, den är även sökmotoroptimerad. Om jag förstått det hela rätt så har min vän sedan han fick hjälp med denna hemsida i Borås fått flera nya kunder bara på några dagar, kunder som hittat till hans företag tack vare att Adsearch hjälpt till med hans hemsida i Borås. Det låter förstås bra, för det är ändå på det viset att det gäller att synas på nätet, för det är inte som det var förr innan internet kom. Även om jag inte själv har ett företag så kan jag ändå säga att om jag hade haft det, och om jag behövt en hemsida, då skulle jag vänt mig till Adsearch.