Ett företag som kan hjälpa dig med vvs

Halloj och god eftermiddag mina grymma läsare! Äntligen har vi byggt ett badrum till i huset. Det var ständigt kö till badrummet om mornarna. Det är klart att med tre barn varav två tjejer i tonåren så tar det allt sin tid men samtidigt var det rysligt irriterande. Det var rena rama badrumsockupationen. Jag ska berätta mer om ett företag som heter Pitholms Rör AB. Alla som behöver hjälp av ett rörmokeri i Piteå eller Luleå kan få hjälp av Pitholms Rör AB. 

Det var Pitholms Rör AB som tog hand om detta med rören och övrigt inom vvs i samband med att detta badrum byggdes, och så hade vi en riktigt bra byggfirma här som gjorde det andra. Byggfirman ska jag förstås skriva om också men det får bli i ett senare inlägg. Hur som helst så är jag verkligen nöjd med det här företaget, dels att de är så duktiga inom vvs men även för att deras service är så bra som den är. När företag har en så bra service som de har på detta rörmokeri i Piteå och Luleå så är det klart att man känner sig nöjd som kund. Sedan arbetade de väldigt effektivt och blev färdiga i tid, helt enligt den tidsplan som från början var fastställd. Jag vill gärna ge er tipset på detta rörmokeri i Piteå och Luleå för de kommer att kunna ge även er all den hjälp som ni behöver med det som ni kan tänkas behöva få hjälp med inom vvs. Det var allt jag hade på hjärtat för tillfället. Jag hoppas verkligen nu att ni känner att detta rörmokeri i Piteå och Luleå ska kunna vara till hjälp. Men då säger vi väl så, kika in här snart igen, i mitt nästa inlägg kommer jag att berätta om byggfirman som också varit involverad.